ACCESSOIRES

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)
 • P4C - DS1

  € 25,00

  Dit oplaadstation kan zowel worden gebruikt voor de EV07S als voor de EV07B(X. Opladen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U plaatst het alarm in het oplaadstation en het apparaat is zo weer bijgeladen.

 • P4C - DS2

  € 40,00

  Met dit oplaadstation voor de P4C - EV07B(X) is opladen nog nooit zo gemakkelijk geweest. U plaatst het alarm in het oplaadstation en het apparaat is zo weer bijgeladen.

  Het oplaadstation is niet alleen voorzien van een luidspreker, 2e SOS knop, Bluetooth en WIFI (voor locatiebepaling), maar beschikt ook over een ingebouwde accu waardoor u het alarm desgewenst draadloos kunt opladen.

 • Schuifclip 07EV

  € 9,95
  Praktische schuifclip voor de P4C - EV07 medaillon.

  Een handige manier om uw alarm te dragen aan bijvoorbeeld de broekriem, tailleband of rever.
 • Clip en Halskoord - voor bijv. EV07(DS)
  • Aanbieding!

  Clip en Halskoord

  € 7,50

  Clip en Halskoord voor Senioren- en Persoonsalarmen

 • Opberghoesje 07EV

  € 9,95

  Met dit opberghoesje draagt u het dwaalalarm handig bij u. Zo kunt u er snel bij. Door de elastische band met klittenbandsluiting is deze eenvoudig om de arm te bevestigen, zelfs over uw jas heen. Er is ruimte vrij gelaten om de SOS knop vrij te kunnen bedienen.

 • Polsband 07EV

  € 14,95

  Polsband voor EV-07

  Wij adviseren u de EV-07 als medaillon te dragen vanwege afmeting en gewicht.
  Uitproberen is mogelijk, u kunt de polsbandhouder 14 dagen op proef meebestellen. Wanneer u deze terug stuurt, restitueren wij uw aankoopbedrag.


 • KPN prepaid SIM

  € 12,95

  De PUSH4CARE persoons alarmen hebben een simkaart nodig om te functioneren. Dit kan een prepaid- of simkaart met abonnement zijn van (bijna) iedere provider. De module is namelijk SIM-lock vrij.

  Via onze webshop kunt u een prepaid simkaart van KPN direct meebestellen. Deze heeft qua gebruiksvriendelijkheid een aantal voordelen t.o.v. andere providers.

  U kunt, voor slechts € 7,50 extra, er voor kiezen de SIM kaart door ons voor te laten bereiden. U heeft hem dan alleen nog maar in het alarm te doen en het alarm te programmeren. 

  NB wij adviseren u GEEN Simyo, Simpel, Youfone of soortgelijke provider te kiezen, deze kan problemen geven in het alarmsysteem. Vraag ons vooraf om advies.

   VERGELIJK HIER DE MODELLEN


Klik hier om de modellen overzichtelijk te vergelijken op de functionaliteiten en andere opties.