ACCESSOIRES

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)
 • P4C - DS1

  € 25,00

  Dit oplaadstation kan zowel worden gebruikt voor de EV07S als voor de EV07B(X. Opladen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U plaatst het alarm in het oplaadstation en het apparaat is zo weer bijgeladen.

 • P4C - DS2

  € 40,00

  Met dit oplaadstation voor de P4C - EV07B(X) is opladen nog nooit zo gemakkelijk geweest. U plaatst het alarm in het oplaadstation en het apparaat is zo weer bijgeladen.

  Het oplaadstation is niet alleen voorzien van een luidspreker, 2e SOS knop, Bluetooth en WIFI (voor locatiebepaling), maar beschikt ook over een ingebouwde accu waardoor u het alarm desgewenst draadloos kunt opladen.

 • Schuifclip 07EV

  € 9,95
  Praktische schuifclip voor de 4CARE medaillon, voor aan de broekriem, tailleband of rever e.d.
 • Clip en Halskoord - voor bijv. EV07(DS)
  • Aanbieding!

  Clip en Halskoord

  € 7,50

  Clip en Halskoord voor Senioren- en Persoonsalarmen

 • Opberghoesje 07EV

  € 9,95

  Met dit opberghoesje draagt u het dwaalarm handig bij u. Zo kunt u er snel bij. Door de elastische band met klittebandsluiting is deze eenvoudig om de arm te bevestigen, zelfs over uw jas heen. Er is ruimte vrij gelaten om de SOS knop vrij te kunnen bedienen.

 • Polsband 07EV

  € 14,95

  Polsband voor EV-07

  Wij adviseren u de EV-07 als medaillon te dragen vanwege afmeting en gewicht.
  Uitproberen is mogelijk, u kunt de polsbandhouder 14 dagen op proef meebestellen. Wanneer u deze terug stuurt, restitueren wij uw aankoopbedrag.


 • Prepaid SIM kaart (KPN)

  € 12,95

  De PUSH4CARE persoons alarmen hebben een simkaart nodig om te functioneren. Dit kan een prepaid- of simkaart met abonnement zijn van (bijna) iedere provider. De module is namelijk SIM-lock vrij.

  Via onze webshop kunt u een prepaid simkaart van KPN direct meebestellen. Deze heeft qua gebruiksvriendelijkheid een aantal voordelen t.o.v. andere providers.

  NB wij adviseren u GEEN Simyo of soortgelijke provider te kiezen, deze kan problemen geven in het alarmsysteem. Vraag ons vooraf om advies.

   VERGELIJK HIER DE MODELLEN


Klik hier om de modellen overzichtelijk te vergelijken op de functionaliteiten en andere opties.