WhatsApp ons, of laat een bericht achter
Prepaid SIM kaart KPN
  • Prepaid SIM kaart KPN

KPN prepaid SIM

€ 12,50
Inclusief BTW, in verband met de vakantie wordt uw bestelling verzonden vanaf maandag 29 juli.

Het PUSH4CARE persoons alarm heeft een simkaart nodig om te functioneren. Dit kan een prepaid- of simkaart met abonnement zijn van (bijna) iedere provider. De module is namelijk SIM-lock vrij.

Het alarm wiordt gebruiksklaar geleverd inclusief SIMkaart. Maar het kan zijn dat om welke reden dan ook u een nieuwe kaart wenst te bestellen. U kunt, voor slechts € 7,50 extra, er voor kiezen de SIM kaart door ons voor te laten bereiden. U heeft hem dan alleen nog maar in het alarm te doen en het alarm te programmeren. 

SIM kaart voorbereiding
Aantal

Dit product is op voorraad

Prepaid SIM kaart van KPN

  • Deze SIM kaart van KPN is vanzelfsprekend geschikt voor alle Push4Care persoonsalarmen.
  • Bij Prepaid van KPN betaalt u geen entree- of activatiekosten. U kunt uw prepaid kaart geheel kosteloos activeren en profiteren van de voordelen.
  • Met Prepaid van KPN profiteert u van het zeer betrouwbare mobiele netwerk van KPN en dat is wel zo comfortabel. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het bereik.
  • Met Prepaid van KPN bent u heel voordelig uit! Bij uw Prepaid SIM-kaart krijgt u € 7,50,- registratietegoed, naast het starttegoed van € 2,50!
  • Wanneer u een MijnKPN profiel aangemaakt heeft op de site van KPN kunt u uw beltegoed eenvoudig opwaarderen via de app, of via de internetsite van KPN: https://www.kpn.com/prepaid/opwaarderen.htm. Dit kan gewoon op afstand; de simkaart kan in het Push4Care systeem blijven zitten.
  • Ons advies is om uw alarm ter controle op de werking 1x per half jaar te testen. Hierdoor gebruikt u ook uw simkaart waardoor uw tegoed onbeperkt houdbaar blijft en uw simkaart niet gedeactiveerd wordt.
  • Het tegoed is eenvoudig en gratis online op te vragen in MijnKPN.nl.


Wilt u dat wij de SIM kaart voor u voorbereiden?
Voor slechts € 7,50 extra U kunt er voor kiezen de SIM kaart vast door ons voor te laten bereiden. U hoeft hem dan alleen nog maar in het alarm te doen en het alarm verder te programmeren.

Wat betekent het gebruiksklaar maken van uw simkaart. 
     - Verwijderen van pincode
     - Uitschakelen van voicemail
     - Uitschakelen van reclameboodschappen
     - Aanmaken KPN account voor volgen van beltegoed en opwaardeermogelijkheid.
     - Opwaarderen met €7,50 gratis registratietegoed. Totaal €10,- beltegoed inclusief de € 2,50 starttegoed.

Prepaid SIM kaart (van KPN)

Bovenstaande productspecificaties dienen slechts ter verduidelijking van het product. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Mocht u ergens over twijfelen neemt u dan even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Veelgestelde vragen

   VERGELIJK DE MODELLEN


Klik hier om alle (technische) specificaties te bekijken van de P4C-Q3 en de P4C-Q7 

   CADEAUTJE MET BETEKENIS

 
Push4Care ondersteunt alle lange tijd de strijd tegen dementie door de Stichting Alzheimer Nederland te steunen.

Bij elke bestelling ontvangt u nu van ons een gratis vergeet-mij-nietje speldje. vergeet-mij-nietje

Op deze manier helpen we onderzoek te financieren en voorlichting te geven, met als doel een toekomst zonder deze verwoestende ziekte.

Ons kleine gebaar draagt een diepgaande boodschap van solidariteit en hoop. Het staat symbool voor onze verbintenis om mensen met dementie en hun naasten niet te vergeten, zelfs niet in de moeilijkste tijden.

Het team van Push4Care gelooft dat het delen van dit symbool niet alleen bewustwording creëert, maar ook een gevoel van verbondenheid en steun teweegbrengt.