WhatsApp ons, of laat een bericht achter

Oplaadstation P4C-Q3

€ 22,50
Inclusief BTW, in verband met de vakantie wordt uw bestelling verzonden vanaf maandag 29 juli.

Standaard wordt er een oplaadstation bij de P4C-Q3 geleverd. Het kan in sommige situaties handig zijn om er een 2e oplaadstation bij te hebben. Bijvoorbeeld één voor in de woonkamer en één voor in de slaapkamer.

Dit oplaadstation wordt geleverd inclusief een USB stekker voor in het stopcontact.

Aantal

Dit product is op voorraad.

Extra oplaadstation voor de P4C-Q3

Standaard wordt er een oplaadstation bij de P4C-Q3 geleverd. Het kan in sommige situaties handig zijn om er een 2e oplaadstation bij te hebben. Bijvoorbeeld één voor in de woonkamer en één voor in de slaapkamer. Dit oplaadstation wordt geleverd met een USB stekker.

TIP: zet het oplaadstation naast uw, of het bed van de senior, zo wordt het dagelijks opladen een ritueel en is het apparaat ook 's nachts dichtbij.
Oplaadstation voor P4C-Q3

Bovenstaande productspecificaties dienen slechts ter verduidelijking van het product. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Mocht u ergens over twijfelen neemt u dan even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Veelgestelde vragen

   VERGELIJK DE MODELLEN


Klik hier om alle (technische) specificaties te bekijken van de P4C-Q3 en de P4C-Q7 

   CADEAUTJE MET BETEKENIS

 
Push4Care ondersteunt alle lange tijd de strijd tegen dementie door de Stichting Alzheimer Nederland te steunen.

Bij elke bestelling ontvangt u nu van ons een gratis vergeet-mij-nietje speldje. vergeet-mij-nietje

Op deze manier helpen we onderzoek te financieren en voorlichting te geven, met als doel een toekomst zonder deze verwoestende ziekte.

Ons kleine gebaar draagt een diepgaande boodschap van solidariteit en hoop. Het staat symbool voor onze verbintenis om mensen met dementie en hun naasten niet te vergeten, zelfs niet in de moeilijkste tijden.

Het team van Push4Care gelooft dat het delen van dit symbool niet alleen bewustwording creëert, maar ook een gevoel van verbondenheid en steun teweegbrengt.