ALARM VOOR OUDEREN

Wanneer u veilig zelfstandig wilt blijven wonen, is een alarmknop een praktisch hulpmiddel; met één druk op de knop wordt direct uw zelfgekozen hulpverlener gebeld bijvoorbeeld uw familie, bekende, of buren. U hoort direct uw hulpverlener, dat geeft een veilig gevoel! Tegelijkertijd verstuurt het systeem een waarschuwings-sms naar deze 3 zelfgekozen hulpverleners. Bij de EV07 zelfs met daarin uw locatie. Dat is een fijn gevoel wanneer u bent gevallen, zich niet goed of onveilig voelt, hulp is onderweg!

Alarmsysteem voor ouderen thuis

( Binnenkort UIT ONS ASSORTIMENT - Onze K4-serie wordt vervangen door een NIEUW product. Heeft u vragen? Bel 085-4015433)

De K4 serie is ons alarmsysteem voor ouderen die niet zo vaak meer zelfstandig de deur uitgaan. Het basispakket, bestaande uit een centrale en een polsband, of medaillon, is naar keuze uit te breiden met draadloze sensoren waaronder een bewegingssensor voor de ‘Sta-Op functie’. Deze detecteert of de gebruiker opgestaan is in een vooraf ingestelde tijdsperiode, zo niet dan slaat deze automatisch alarm.
Ook andere aangesloten draadloze sensoren, zoals een rookalarm, wateroverlast- of gas-detectoren, geven de centrale een seintje om via de interne simkaart, telefonisch én per SMS alarm te slaan. Hulp is snel onderweg!

K400 serie – Senioren alarm voor binnenshuis. Uit te breiden met diverse accessoires.
K400 serie – Senioren alarm voor binnenshuis.
(Dit systeem wordt binnenkort vervangen door een nieuw product)


Alarmsysteem voor ouderen die nog op pad gaan

De EV07(DS) is een alarmknop die zowel als medaillon, aan de broekriem, tas of rollator, of om de arm gedragen kan worden. De ingebouwde valdetectie zorgt voor een automatisch alarm wanneer u bijvoorbeeld valt of buiten bewustzijn raakt. Bent u wellicht verdwaald, dan kan men u lokaliseren in Google Maps, door de opgevraagde gps coördinaten. Ook veilig voor (beginnende) dementie patiënten door de ‘Fence’ functie (digitale omheining). Tevens kunt u met de EV07 bellen en gebeld worden en is deze makkelijk oplaadbaar d.m.v. het oplaadstation. 

GA NAAR DE EV07-serie

EV07 (DS) – Persoonsalarm voor mobiele ouderen. (Met valalarm, dwaaldetectie in meerdere kleuren)
EV07 (DS) –
Persoonsalarm voor mobiele ouderen.
Met valalarm, dwaaldetectie in meerdere kleuren

Voor beide senioren alarmen geldt:
  • u ontvangt na bestelling een praktische Nederlandse handleiding voor zelf-installatie
  • of u maakt gebruik van onze unieke installatie service met gratis simkaart
  • de systemen werken met een simkaart van (bijna) iedere provider of bestel hier
  • u heeft geen extra en/of maandelijkse kosten bij ons, het alarm wordt uw eigendom
  • 14 dagen op proef
  • en op werkdagen vóór 15:00 uur besteld is morgen in huis