Voelt u zich wel eens onveilig? Of werkt u weleens alleen, of in onveilige situaties of locaties, ’s avonds of ‘s nachts? Zou u graag snel hulp in willen roepen van bekenden; met één druk op de knop collega's, vrienden, buren of familie kunnen bereiken? En wilt u dat uw locatie dan ook te traceren is? Dan is een persoonsalarm van Push4Care, een goede oplossing.

Met één druk op de mobiele alarmknop, wordt d.m.v. van gsm techniek, direct uw zelfgekozen hulpverlener gebeld. Tegelijkertijd verstuurt het systeem een waarschuwings-sms naar de 3 zelfgekozen hulpverleners. U krijgt direct uw hulpverlener te horen, dat geeft een veilig gevoel! En in de verstuurde sms vindt men uw gps locatie, zodat men u snel kan traceren.


Welke functies heeft het persoonsalarm nog meer?

U kunt desgewenst ook 'stil alarm' slaan bij uw zelfgekozen hulpverlener, deze kan dan op afstand meeluisteren. Voor gevaarlijke sporten of werk, of wanneer men bijvoorbeeld alleen op pad gaat, geeft de ingebouwde valdetectie een extra zekerheid. Deze zorgt voor een automatisch alarm wanneer u valt en buiten bewustzijn raakt. Kortom, met een Push4care bent u nooit helemaal alleen, een veilig gevoel voor iedereen!

De rijksoverheid schrijft over 'alleen werken':
PUSH4CARE EV07“Alleen werken is onvermijdelijk bij bepaalde functies in
bijvoorbeeld de zorg, de bewaking of het winkelbedrijf. Wie
alleen werkt, kan niet terugvallen op collega’s bij gevaar of
een ongeval.

De Arbowet geeft geen speciale eisen voor
alleen werken wel adviezen. Werkgevers zijn
verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkplek
voor medewerkers op eenpersoonsposten.”(Voor het gehele onderwerp klik hier:

https://www.arboportaal.nl/onderwerpen/alleen-werken )


Voor uw aankoop van ons senioren alarm geldt:

  • Het alarm wordt volledig gebruiksklaar geleverd. U hoeft alleen de telefoonnummers van uw contactpersonen toe te voegen
  • U ontvangt u een praktische Nederlandse handleiding
  • Het alarm is voorzien van een prepaid KPN simkaart met € 10,- beltegoed. Mocht u liever een andere provider dan KPN gebruiken, dan kan de simkaart eenvoudig omgewisseld worden m.b.v. de handleiding.
  • U heeft GEEN extra en/of maandelijkse kosten bij ons, het alarm is gelijk uw eigendom. Ook het gebruik van de mobiele app (gebruik app geldt voor de P4C-Q3T).
  • U krijgt het alarm 14 dagen op proef*
  • Het alarm wordt na bestelling binnen 2-3 werkdagen verzonden.

*(met uitzondering van verbruiksproducten zoals installatie- en simkaartkosten)

   VERGELIJK HIER DE MODELLEN


Klik hier om de modellen overzichtelijk te vergelijken op de functionaliteiten en andere opties.