WhatsApp ons, of laat een bericht achter

Het belang van een persoonsalarm voor alleenwerkers: Jouw veiligheid eerst met Push4Care

Voelt u zich wel eens onveilig? Of werkt u weleens alleen, of in onveilige situaties of locaties, ’s avonds of ‘s nachts? Zou u graag snel hulp in willen roepen van bekenden; met één druk op de knop collega's, vrienden, buren of familie kunnen bereiken? En wilt u dat uw locatie dan ook te traceren is?
Dan is een persoonsalarm van Push4Care, een goede oplossing.

Met één druk op de mobiele alarmknop, wordt d.m.v. van gsm techniek, direct uw zelfgekozen hulpverlener gebeld. Tegelijkertijd verstuurt het systeem een waarschuwings-sms naar de 3 zelfgekozen hulpverleners. U krijgt direct uw hulpverlener te horen, dat geeft een veilig gevoel! En in de verstuurde sms vindt men uw gps locatie, zodat men u snel kan traceren.

Alleenwerkers zijn de stille helden van onze maatschappij. Ze zijn vaak in afgelegen gebieden, industriële locaties of 's nachts actief om ons dagelijks leven soepel te laten verlopen. Maar met deze onafhankelijkheid komt ook een groter risico voor hun veiligheid. Het is hier dat een persoonsalarm, zoals het innovatieve alarm van Push4Care, de P4C-Q3 of de P4C-Q7, een cruciale rol speelt. Waarom een persoonsalarm voor alleenwerkers van onschatbare waarde is, leggen wij u uit met de nadruk op de voordelen van een alarm van Push4Care.

1. Levensreddende snelle respons

Push4Care staat bekend om zijn ongeëvenaarde snelheid bij het inroepen van hulp. Met een eenvoudige druk op de Push4Care-knop kunnen alleenwerkers direct contact maken met een vooraf geprogrammeerde contactpersoon of een meldkamer binnen een bedrijf die 24/7 bemand is. Of het nu gaat om medische noodgevallen, technische storingen of onveilige situaties, Push4Care zorgt voor een snelle actie/reactie en geeft je gemoedsrust dat hulp onderweg is.

2. GPS-Locatie en tracering

Push4Care is uitgerust met geavanceerde GPS-technologie. Dit betekent dat hulpverleners je exacte locatie kunnen bepalen, zelfs als je verdwaald bent of jezelf niet kunt oriënteren. Deze functie kan van onschatbare waarde zijn bij zoek- en reddingsoperaties en draagt bij aan een snellere respons.

3. Valdetectie en veiligheid

Push4Care gaat verder dan alleen handmatige activering van het alarm. Het biedt geavanceerde valdetectie. Als de drager van Push4Care valt en niet in staat is om de knop in te drukken, wordt er automatisch een alarm geactiveerd. Dit is van onschatbare waarde in geïsoleerde situaties waar directe hulp van cruciaal belang is.

4. Preventie van Risico's

Push4Care is niet alleen reactief, maar ook preventief. Het stelt alleenwerkers in staat om veiligheidsprotocollen te volgen, zoals regelmatige check-ins. Als je een geplande check-in mist, kan Push4Care automatisch een alarm activeren om te verzekeren dat je veilig bent. Dit kan helpen om problemen te voorkomen voordat ze escaleren.

5. Gemoedsrust voor alleenwerkers

Werken in afgelegen of potentieel gevaarlijke omgevingen kan mentaal uitdagend zijn. Het hebben van een alarm van Push4Care geeft alleenwerkers een gevoel van gemoedsrust. Ze weten dat er altijd een connectie is met hulp, zelfs als ze zich geïsoleerd voelen.

Kortom, een alarm van Push4Care is niet zomaar een persoonsalarm; het is een levensreddend hulpmiddel dat de veiligheid van alleenwerkers aanzienlijk verbetert. Het biedt niet alleen snelle reactie op noodgevallen, maar ook een gevoel van veiligheid en geruststelling. Voor degenen die dagelijks alleenwerken, is een alarm van Push4Care de onmisbare metgezel die hun welzijn en veiligheid op de eerste plaats zet. Met Push4Care is jouw veiligheid altijd in goede handen.


Welke functies heeft het persoonsalarm nog meer?

U kunt desgewenst ook 'stil alarm' slaan bij uw zelfgekozen hulpverlener, deze kan dan op afstand meeluisteren. Voor gevaarlijke sporten of werk, of wanneer men bijvoorbeeld alleen op pad gaat, geeft de ingebouwde valdetectie een extra zekerheid. Deze zorgt voor een automatisch alarm wanneer u valt en buiten bewustzijn raakt. Kortom, met een Push4care bent u nooit helemaal alleen, een veilig gevoel voor iedereen!

De rijksoverheid schrijft over 'alleen werken':
PUSH4CARE EV07“Alleen werken is onvermijdelijk bij bepaalde functies in
bijvoorbeeld de zorg, de bewaking of het winkelbedrijf. Wie
alleen werkt, kan niet terugvallen op collega’s bij gevaar of
een ongeval.

De Arbowet geeft geen speciale eisen voor
alleen werken wel adviezen. Werkgevers zijn
verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkplek
voor medewerkers op eenpersoonsposten.”



(Voor het gehele onderwerp klik hier:

https://www.arboportaal.nl/onderwerpen/alleen-werken )


Voor uw aankoop van ons senioren alarm geldt:

  • Het alarm wordt volledig gebruiksklaar geleverd. U hoeft alleen de telefoonnummers van uw contactpersonen toe te voegen
  • U ontvangt u een praktische Nederlandse handleiding
  • Het alarm is voorzien van een prepaid KPN simkaart met € 10,- beltegoed. Mocht u liever een andere provider dan KPN gebruiken, dan kan de simkaart eenvoudig omgewisseld worden m.b.v. de handleiding.
  • U heeft GEEN extra en/of maandelijkse kosten bij ons, het alarm is gelijk uw eigendom.
  • U krijgt het alarm 14 dagen op proef*
  • Het alarm wordt na bestelling binnen 2-3 werkdagen verzonden.

*(met uitzondering van verbruiksproducten zoals installatie- en simkaartkosten)

   VERGELIJK DE MODELLEN


   Klik hier om alle (technische) specificaties

   te bekijken van de P4C-Q3 en de P4C-Q7