"Zeer tevreden over het apparaatje. Geen abonnement en geen tussenkomst van alarmcentrales. Ideaal! Precies dat wat nodig is. Service uitstekend. Er was een probleempje met het apparaat. Is snel en zonder kosten verholpen.
Mw. E. S. - Particulier - Oktober '20


“ Geheel onverwacht en snel was een systeem nodig om mijn omgeving te waarschuwen voor bepaalde situaties. Door snel schakelen met Push4care was de P4Care-07EV beschikbaar. Goede uitleg en flexibiliteit. Aanrader Top.
Frank uit Breda - particulier - juni '20 "Het senioren alarm K4 is een aanwinst voor de alleenstaande vitale senior die een beroep op hulp in de toekomst zoveel mogelijk zelf wil organiseren. Het alarm geeft ook een gevoel van rust bij de familie op afstand. In een woord AANBEVOLEN.
De ondersteuning en advies van Push4Care bij de aankoop en installatie van de apparatuur was prettig."
Fam. Visser - Particulier - April '19

“Wij zijn erg tevreden over de snelle levering en goede service. Mijn moeder is ook tevreden met het EV07ds alarm en daar gaat het uiteindelijk om.”
Mevrouw Koppen – Particulier - sept '18

“PUSH4CARE verdient wat mij betreft de ‘warme douche van Kassa’”; Vorige week heb ik een van de persoons alarmen aangeschaft bij Push4Care, de EV07. Push4Care heeft hun uiterste best gedaan om me alles uitteleggen. Uiteindelijk hebben ze het apparaat voor me geïnstalleerd, erg blij mee! Zo kan ik toch mijn hond uitlaten. Ze bleven erg geduldig ondanks de vele telefoontjes, dus verdienen ze wat mij betreft de WARME DOUCHE voor hun goede klantvriendelijkheid, geduld, flexibiliteit en service! -
Ely Steenkuyl-Carranza - Particulier - Mei '18

“Perfecte service, alles duidelijk uitgelegd en de Push4Care persoons alarmsystemen passen zeer goed in onze woonvoorziening.”
Dhr. D. Piller - Zorg aan Zee Zandvoort - sept '17

“De service van Push4care is prima. De bestelling verloopt makkelijk, snelle levering en snelle reactie op vragen. Mijn ervaring met de Ev07DS is goed. Het is een mooi afgewerkt en doordacht stukje techniek. De ingebruikname is relatief eenvoudig. Er zijn veel opties instelbaar. Het apparaat is voor ouderen eenvoudig te bedienen: de instelling vereist wel een mobiele telefoon, wat voor alleenstaande ouderen misschien lastig kan zijn.”
Dhr. B. Overweg – particulier - okt '17

“De service is prima. Er wordt snel gereageerd op de vragen. We zijn ook tevreden over de EV07. Doet wat er van beloofd wordt. Makkelijk in te stellen met de commando’s. Echter wel enige kanttekeningen. Als je de alarmfunctie, batterijcapaciteit alarm, GPS loyaliteit en de lampjes dag en nacht ingeschakeld laat (dat vinden wij het minimum, de rest gebruiken we niet) bij een persoon die het apparaat om 07.00 uur van de lader haalt bij het opstaan en 23.00 uur op de oplader zet bij het naar bed gaan, is de batterijcapaciteit onvoldoende. Wij krijgen dan vaak om 19.00 uur al een alarm sms dat de capaciteit onder de 20% zit. “
Mevr. M. de Gooij - particulier - febr '17


   VERGELIJK HIER DE MODELLEN


Klik hier om de modellen overzichtelijk te vergelijken op de functionaliteiten en andere opties.