> Onze klanten aan het woord? klik hier

> Onze webshop vindt u hier

Over ons - team Push4Care

Een aantal jaren geleden zijn wij, helaas door ervaring wijzer geworden, op zoek gegaan naar een praktisch en betaalbaar persoonsalarm voor onze ouders.

We wilden géén abonnement, ook géén maandelijkse kosten en ook niet een contract oid met een onpersoonlijke meldkamer. Maar gewoon een knop die de overbuurman of een van mijn zussen of mij zou waarschuwen, mocht er iets aan de hand zijn bij onze (schoon) ouders.

Mijn moeder wilde zo’n ‘meldkamer’ niet lastig vallen als ze gevallen was, maar óns bereiken met één druk op de knop wilden ze wel! En dat ze dan ons gelijk kon horen en met ons kon spreken, dát vond ze een uitkomst! Onze (schoon-) ouders vonden het een veilig gevoel dat wij op deze manier zo ‘dichtbij’ waren, maar dat gevoel hadden wij als kinderen ook!

En zo is Push4Care ontstaan.

Onze kernwoorden voor onze producten zijn daarom ook: eenvoud, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en betaalbaar; onontbeerlijk om een gerust gevoel te hebben over nog zelfstandig wonende ouder(s) of bekenden.

Onze missie is dan ook: "Push4Care wil iedereen de mogelijkheid bieden om eenvoudig, met één druk op de knop, alarm te slaan in onveilige situaties of bij andere calamiteiten. De zelfgekozen contactpersonen zijn snel ingeschakeld en het slachtoffer is door gps technologie makkelijk traceerbaar. En dat voor een zeer betaalbare prijs zonder abonnementen en (desgewenst) zonder meldkamers."

Kortom, met PUSH4CARE is men niet (langer) helemaal alleen!
Een veilig gevoel voor iedereen!

Onze referenties en klanten aan het woord vindt u hier

> Wij zijn ondermeer supporter van en zetten ons graag in voor:

  • Nationaal Ouderenfonds
  • Mezzo Mantelzorg
  • Alzheimer Nederland
  • Seniorenweb