WhatsApp ons, of laat een bericht achter

Een aantal jaren geleden zijn wij, helaas door ervaring wijzer geworden, op zoek gegaan naar een praktisch en betaalbaar persoonsalarm voor onze ouders.

We wilden géén abonnement, ook géén maandelijkse kosten en ook niet een contract o.i.d. met een onpersoonlijke meldkamer. Maar gewoon een knop die de overbuurman of een van mijn zussen of mij zou waarschuwen, mocht er iets aan de hand zijn bij onze (schoon) ouders.

Mijn moeder wilde zo’n ‘meldkamer’ niet lastig vallen als ze gevallen was, maar óns bereiken met één druk op de knop wilde ze wel! En dat ze dan ons gelijk kon horen en met ons kon spreken, dát vond ze een uitkomst! Onze (schoon-) ouders vonden het een veilig gevoel dat wij op deze manier zo ‘dichtbij’ waren, maar dat gevoel hadden wij als kinderen ook.


... en zo is Push4Care ontstaan.

Bij Push4Care geloven we in een eenvoudig maar krachtig principe: klanten verdienen het allerbeste. Daarom hebben we ervoor gekozen om een benadering te volgen die verder gaat dan conventionele webwinkelkeurmerken. We begrijpen dat vertrouwen in een webwinkel niet alleen draait om een logo op een scherm, maar om de kernwaarden en inzet die een bedrijf uitstraalt.

Duurzaam Vertrouwen: Meer dan een Keurmerk

Onderzoek heeft aangetoond dat webwinkelkeurmerken slechts een beperkte invloed hebben op het vertrouwen van consumenten in een online winkel. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons te richten op wat echt telt voor onze klanten. Onze klanten maken hun keuze niet alleen op basis van een keurmerk, maar op basis van een breed scala aan factoren.

Bij Push4Care begrijpen we dat prijs, assortiment en productkwaliteit cruciale elementen zijn bij het nemen van aankoopbeslissingen. We zijn er trots op hoogwaardige producten aan te bieden tegen eerlijke prijzen, zodat onze klanten weten dat ze waar voor hun geld krijgen.

Maar dat is niet het hele verhaal. Het zijn de ervaringen en aanbevelingen van andere gebruikers die vaak het grootste verschil maken. Bij Push4Care zetten we in op community en gebruikersfeedback. We geloven dat de stem van onze klanten de meest waardevolle aanbeveling is die we kunnen bieden.

En dan is er nog iets dat ons onderscheidt: ons partnerschap met het Goedhart keurmerk. Dit keurmerk staat voor bedrijven en webshops die verder denken dan winst alleen. Het gaat om bedrijven die zich inzetten voor het goede doel en een positieve impact willen heGoedhartkeurmerkbben op de samenleving. Bij Push4Care hebben we gekozen om het Goedhart keurmerk te omarmen omdat we geloven in het belang van sociale verantwoordelijkheid.

Onze toewijding aan het goede doel is duidelijk zichtbaar in onze partnerschappen met organisaties zoals Alzheimer Nederland en het Nationaal Ouderenfonds. Door ons in te zetten voor deze nobele doelen willen we een verschil maken, niet alleen als webwinkel, maar als actieve bijdragers aan positieve verandering.

Bij Push4Care gaat vertrouwen verder dan een symbool op een scherm. Het draait om een holistische benadering van kwaliteit, prijs, gemeenschap en sociale verantwoordelijkheid. We nodigen u uit om deel uit te maken van ons verhaal, waarbij we samen streven naar een betere wereld, één aankoop tegelijk.

Veelgestelde vragen

   VERGELIJK DE MODELLEN


Klik hier om alle (technische) specificaties te bekijken van de P4C-Q3 en de P4C-Q7 

   CADEAUTJE MET BETEKENIS

 
Push4Care ondersteunt alle lange tijd de strijd tegen dementie door de Stichting Alzheimer Nederland te steunen.

Bij elke bestelling ontvangt u nu van ons een gratis vergeet-mij-nietje speldje. vergeet-mij-nietje

Op deze manier helpen we onderzoek te financieren en voorlichting te geven, met als doel een toekomst zonder deze verwoestende ziekte.

Ons kleine gebaar draagt een diepgaande boodschap van solidariteit en hoop. Het staat symbool voor onze verbintenis om mensen met dementie en hun naasten niet te vergeten, zelfs niet in de moeilijkste tijden.

Het team van Push4Care gelooft dat het delen van dit symbool niet alleen bewustwording creëert, maar ook een gevoel van verbondenheid en steun teweegbrengt.