WhatsApp ons, of laat een bericht achter

Team Push4Care staat voor u klaar

Wij, als team Push4Care, hebben service voor onze klanten hoog in het vaandel staan en willen een ieder de aandacht geven die dit wenst. Wij bieden u hiervoor meerdere  mogelijkheden:

Telefonisch contact

man-met-telefoon.jpgU kunt ons bellen op 085-4015433 op werkdagen van 15 - 17 uur en van 19-20 uur. Toch de voicemail? Laat een bericht achter dan bellen wij u terug, beloofd!. Wilt u advies of telefonisch hulp bij het installeren? Maak dan een telefonische afspraak dan nemen wij alle tijd voor u.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina hebben wij voor u de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld. Via de handige zoekfunctie, kunt u snel uw antwoorden vinden. Niet gevonden, wat jammer, maar stel dan uw vraag via het contactformulier.

Contactformulier

Via het contactformulier kunt u al uw vragen stellen. Wij trachten u tijdens onze kantoortijden binnen 4 uur te antwoorden.

Whatsapp

U vindt de Whatsapp button onderaan deze klantenservice pagina, wanneer u deze pagina op uw mobiele telefoon bekijkt. Via uw PC kan het ook. U dient hiervoor wel eerst het whatsapp programma te installeren op uw computer.

(NB. Wilt u 'Whatsapp' op uw desktop of Laptop installeren, klik dan hier)

Productinformatie

Wij proberen u via onze productpagina’s zoveel mogelijk te informeren. De productinformatie is opgebouwd uit een tabblad met algemene introductie over het product en verschillende tabbladen met specificaties, reviews en installatie. Mochten er na het lezen van deze productinformatie nog vragen overblijven dan kunt u terecht op onze pagina ‘veelgestelde vragen'’.

Terugbelverzoek

Indien u uw telefoonnummer achterlaat op het contactformulier, via Whatsapp of voicemail, trachten wij, binnen onze telefonische openingstijden, contact met u op te nemen. Dit doen wij zelfs tot 20:00 ’s avonds. Wij laten altijd een berichtje voor u achter.

Geen mail? Controleer uw spam of reclamebox

Helaas kan onze mail in uw de reclame- of spambox terecht komen, daar kunnen wij van onze kant jammer genoeg niets aan veranderen. Wanneer u ons toevoegt aan uw 'veilige contactpersonen', dan belandt onze mail in uw Postvak In.

Omgang met uw gegevens

Wij nemen uw privacy erg serieus! Wij zullen dan ook zorgvuldig omgaan met uw gegevens. In onze Privacyverklaring, Disclaimer en Verordening Gegevensbescherming (GDPR) legt PUSH4CARE uit welke gegevens worden verzameld, voor welk doel en hoe wij daar verder mee om gaan. Deze informatie is belangrijk voor mensen die bijvoorbeeld een account aanmaken. Maar ook als u gebruikmaakt van de website en/of applicatie van PUSH4CARE (hierna de Website) die bepaalde gegevens verzamelt. Klik hier voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

   VERGELIJK DE MODELLEN


Klik hier om alle (technische) specificaties te bekijken van de P4C-Q3 en de P4C-Q7 

   CADEAUTJE MET BETEKENIS

 
Push4Care ondersteunt alle lange tijd de strijd tegen dementie door de Stichting Alzheimer Nederland te steunen.

Bij elke bestelling ontvangt u nu van ons een gratis vergeet-mij-nietje speldje. vergeet-mij-nietje

Op deze manier helpen we onderzoek te financieren en voorlichting te geven, met als doel een toekomst zonder deze verwoestende ziekte.

Ons kleine gebaar draagt een diepgaande boodschap van solidariteit en hoop. Het staat symbool voor onze verbintenis om mensen met dementie en hun naasten niet te vergeten, zelfs niet in de moeilijkste tijden.

Het team van Push4Care gelooft dat het delen van dit symbool niet alleen bewustwording creëert, maar ook een gevoel van verbondenheid en steun teweegbrengt.