Team Push4Care staat voor u klaar

Wij, als team Push4Care, hebben service voor onze klanten hoog in het vaandel staan en willen een ieder de aandacht geven die dit wenst. Wij bieden u hiervoor meerdere  mogelijkheden:

Telefonisch contact

U kunt ons bellen op 085-4015433 op werkdagen van 15 - 17 uur en van 19-20 uur. Toch de voicemail? Laat een bericht achter dan bellen wij u terug, beloofd!

Veelgestelde vragen

Op deze pagina hebben wij voor u de antwoorden op de meest gestelde vragen gebundeld. Via de handige zoekfunctie kunt u snel de antwoorden vinden op vragen die gerelateerd zijn aan uw zoekopdracht. Toch kan het zijn dat uw vraag er niet tussen staat. Twijfel dan niet en stel uw vraag via het contactformulier.

Contactformulier

Via het contactformulier kunt u al uw vragen stellen. Of het nu een technische, financiële of algemene vraag is, het maakt niet uit. Wij trachten, gedurende de reguliere werkuren, u binnen 4 uur te beantwoorden.

Whatsapp

Ook bieden wij een ‘chat mogelijkheid’ via 'Whatsapp' op uw mobiele telefoon. U vindt de Whatsapp button onderaan deze klantenservice pagina wanneer u deze pagina op uw mobiele telefoon bekijkt. Via uw PC kan het ook. U dient hiervoor wel eerst het whatsapp programma te installeren op uw computer.

(NB. Wilt u 'Whatsapp' op uw desktop of Laptop installeren, klik dan hier)

Productinformatie

Wij proberen u via onze productpagina’s zoveel mogelijk te informeren. Deze productinformatie is opgebouwd uit een algemene introductie over het product en verschillende tabbladen met specificaties, reviews en installatie. Mochten er na het lezen van deze productinformatie nog vragen overblijven dan kunt u terecht op onze pagina ‘veelgestelde vragen'’.

Terugbelverzoek

Indien u uw nummer achterlaat via het contactformulier, of via Whatsapp of voicemail, trachten wij, binnen onze telefonisch openingstijden, contact met u op te nemen. Dit doen wij zelfs tot 20:00 ’s avonds. Wij laten altijd een berichtje voor u achter.

Geen mail? Controleer uw spam of reclamebox

Helaas kan onze mail in uw de reclame- of spambox terecht komen, daar kunnen wij van onze kant jammer genoeg niets aan veranderen. Wanneer u ons toevoegt aan uw 'veilige contactpersonen', dan belandt onze mail in uw Postvak In.

Omgang met uw gegevens

Wij nemen uw privacy erg serieus! Wij zullen dan ook zorgvuldig omgaan met uw gegevens. In onze Privacyverklaring, Disclaimer en Verordening Gegevensbescherming (GDPR) legt PUSH4CARE uit welke gegevens worden verzameld, voor welk doel en hoe wij daar verder mee om gaan. Deze informatie is belangrijk voor mensen die bijvoorbeeld een account aanmaken. Maar ook als u gebruikmaakt van de website en/of applicatie van PUSH4CARE (hierna de Website) die bepaalde gegevens verzamelt. Klik hier voor meer informatie.