WhatsApp ons, of laat een bericht achter

Prijzen

Alle prijzen op de website van PUSH4CARE.nl zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten bij bestellingen onder de € 120,-

Betaalmethodes

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
- Via iDeal
- Via Paypal (credit card)
- Door middel van een bankbetaling (verzending bestelling pas ná ontvangst aankoopbedrag)

IDEAL

  • Veilig en direct betalen op het Internet.
  • Kijk voor meer informatie op de site van iDEAL.

PAYPAL

  • Met uw PayPal-rekening kunt u veilig online winkelen bij miljoenen webwinkels wereldwijd, zonder dat u een creditcard nodig heeft!
  • Om PayPal te kunnen gebruiken heeft u een e-mailadres nodig. Met uw e-mailadres maakt u op de website van PayPal een PayPal-account aan en hiermee een PayPal-rekening. Het openen van een PayPal-rekening neemt slechts enkele minuten in beslag.
  • Vanaf een bankrekening of creditcard kunt u geld zetten op de PayPal-rekening. Ook anderen kunnen geld sturen naar uw bankrekening. U kunt gebruik maken van de PayPal website via de computer of een ander apparaat, maar je kunt ook geld overmaken en ontvangen via de PayPal-app. Via heel veel websites kun je bij de betaalmogelijkheden ook automatisch worden doorverwezen naar PayPal.
  • PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen, waardoor het risico van online fraude afneemt.
  • Kijk voor meer informatie op de site van PayPal.

Veelgestelde vragen

   VERGELIJK DE MODELLEN


Klik hier om alle (technische) specificaties te bekijken van de P4C-Q3 en de P4C-Q7 

   CADEAUTJE MET BETEKENIS

 
Push4Care ondersteunt alle lange tijd de strijd tegen dementie door de Stichting Alzheimer Nederland te steunen.

Bij elke bestelling ontvangt u nu van ons een gratis vergeet-mij-nietje speldje. vergeet-mij-nietje

Op deze manier helpen we onderzoek te financieren en voorlichting te geven, met als doel een toekomst zonder deze verwoestende ziekte.

Ons kleine gebaar draagt een diepgaande boodschap van solidariteit en hoop. Het staat symbool voor onze verbintenis om mensen met dementie en hun naasten niet te vergeten, zelfs niet in de moeilijkste tijden.

Het team van Push4Care gelooft dat het delen van dit symbool niet alleen bewustwording creëert, maar ook een gevoel van verbondenheid en steun teweegbrengt.