WhatsApp ons, of laat een bericht achter

Ons aanbod

Ons assortiment omvat geavanceerde oplossingen voor zowel senioren als individuen die behoefte hebben aan persoonlijke veiligheid. We bieden twee vooraanstaande producten: het P4C-Q3 senioren- en persoonsalarm, dat gedragen kan worden als een stijlvol medaillon, en het P4C-Q7 persoons- en seniorenalarm, dat elegant als een horloge gedragen kan worden. 

Ontdek onze twee opties door op de onderstaande afbeeldingen te klikken.
U vindt gedetailleerde informatie om u te helpen bij uw beslissing.

productenpagina-q3.jpgP4C-Q7


Het P4C-Q3 medaillonalarm is speciaal ontworpen om discrete bescherming te bieden. Dit compacte en ergonomische apparaat kan eenvoudig als een medaillon om de nek worden gedragen. Het stelt gebruikers in staat om snel hulp in te roepen in noodsituaties, waarbij een druk op de knop direct verbinding maakt met hulpverleners. Bovendien is het P4C-Q3 uitgerust met geavanceerde locatietechnologie, zodat dierbaren altijd op de hoogte kunnen zijn van de exacte positie van de drager. Daarnaast beschikt het over valdetectie, wat betekent dat het automatisch een waarschuwing stuurt als het een val detecteert, zelfs als de gebruiker niet in staat is om handmatig hulp in te roepen.

Voor degenen die graag een discreet alarmsysteem willen integreren in hun dagelijkse leven, bieden we het P4C-Q7 horloge-alarm. Dit stijlvolle horloge biedt met slechts twee knoppen de gemoedsrust van een geavanceerd alarmsysteem. Met een simpele aanraking kunnen gebruikers snel hulp inroepen, en net als het P4C-Q3 bevat ook dit horloge geolocatie-technologie voor extra veiligheid. Bovendien beschikt het over valdetectie, wat betekent dat het alarm automatisch geactiveerd wordt als een val wordt gedetecteerd, zelfs als de drager niet in staat is om zelf hulp te activeren.

Onze alarmsystemen zijn ontworpen met het welzijn en de gemoedsrust van senioren en hun dierbaren in gedachten. Ze bieden niet alleen directe toegang tot hulp in noodsituaties, maar ook de geruststelling dat hulp altijd binnen handbereik is, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt. Kies het P4C-Q3 medaillon of het P4C-Q7 horloge en neem de eerste stap naar een veiliger en zorgelozer leven.

   VERGELIJK DE MODELLEN


   Klik hier om alle (technische) specificaties

   te bekijken van de P4C-Q3 en de P4C-Q7