WhatsApp ons, of laat een bericht achter
Bij Push4Care geloven we in een eenvoudig maar krachtig principe: klanten verdienen het allerbeste. Daarom hebben we ervoor gekozen om een benadering te volgen die verder gaat dan conventionele webwinkelkeurmerken. We begrijpen dat vertrouwen in een webwinkel niet alleen draait om een logo op een scherm, maar om de kernwaarden en inzet die een bedrijf uitstraalt.

Duurzaam Vertrouwen: Meer dan een Keurmerk

Onderzoek heeft aangetoond dat webwinkelkeurmerken slechts een beperkte invloed hebben op het vertrouwen van consumenten in een online winkel. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons te richten op wat echt telt voor onze klanten. Onze klanten maken hun keuze niet alleen op basis van een keurmerk, maar op basis van een breed scala aan factoren.

Bij Push4Care begrijpen we dat prijs, assortiment en productkwaliteit cruciale elementen zijn bij het nemen van aankoopbeslissingen. We zijn er trots op hoogwaardige producten aan te bieden tegen eerlijke prijzen, zodat onze klanten weten dat ze waar voor hun geld krijgen.

Maar dat is niet het hele verhaal. Het zijn de ervaringen en aanbevelingen van andere gebruikers die vaak het grootste verschil maken. Bij Push4Care zetten we in op community en gebruikersfeedback. We geloven dat de stem van onze klanten de meest waardevolle aanbeveling is die we kunnen bieden.

En dan is er nog iets dat ons onderscheidt: ons partnerschap met het Goedhart keurmerk. Dit keurmerk staat voor bedrijven en webshops die verder denken dan winst alleen. Het gaat om bedrijven die zich inzetten voor het goede doel en een positieve impact willen hebben op de samenleving. Bij Push4Care hebben we gekozen om het Goedhart keurmerk te omarmen omdat we geloven in het belang van sociale verantwoordelijkheid.

Onze toewijding aan het goede doel is duidelijk zichtbaar in onze partnerschappen met organisaties zoals de Alzheimerstichting en ouderenverenigingen. Door ons in te zetten voor deze nobele doelen willen we een verschil maken, niet alleen als webwinkel, maar als actieve bijdragers aan positieve verandering.

Bij Push4Care gaat vertrouwen verder dan een symbool op een scherm. Het draait om een holistische benadering van kwaliteit, prijs, gemeenschap en sociale verantwoordelijkheid. We nodigen u uit om deel uit te maken van ons verhaal, waarbij we samen streven naar een betere wereld, één aankoop tegelijk.
   VERGELIJK DE MODELLEN


   Klik hier om alle (technische) specificaties

   te bekijken van de P4C-Q3 en de P4C-Q7