WhatsApp ons, of laat een bericht achter

Klaar voor gebruik

Zowel de P4C-Q3 als de P4C-Q7 wordt u gebruiksklaar geleverd. U hoeft alleen zelf de nummers van uw contactpersonen nog aan het alarm toe te voegen. Hiervoor is een uitgebreide Nederlandse handleiding beschikbaar. Deze wordt na uw bestelling toegemaild. Ook is de handlelding terug te vinden in uw account op onze site bij 'Mijn documenten'.

Vanzelfsprekend geeft de handlelding de meest uitgebreide informatie, maar voor die mensen die snel van start willen is er een quickstart beschikbaar die zich beperkt tot het inprogrammeren van de nummers van de contactpersonen.

Volg in beide situaties de instructies nauwkeurig. Komt u er toch niet helemaal uit, laat het ons weten! Wij helpen u graag weer (telefonisch of per mail) op weg!

SIM kaart

Wij hebben het alarm voor u voorzien van een KPN prepaid SIMkaart met € 2,50 starttegoed en € 7,50 registratietegoed waardoor het  alarm direct klaar is voor gebruik. U dient er echter wel op te letten dat u voldoende beltegoed houdt en de mogelijkheid heeft dit (online) op te waarderen.

Uw beltegoed volgen en opwaarderen? Wij hebben het u makkelijk gemaakt.

Hiervoor hebben wij voor u uit service vast een KPN account aangemaakt. Het KPN account biedt u inzicht in het beltegoed en de mogelijkheid om uw beltegoed op te waarderen. 

De handleiding, uw gebruikersnaam en het wachtwoord wordt u toegemaild zodra de bestelling wordt verzonden.

Wilt u toch uw contactnummers ook vooraf ingeprogrammeerd hebben?

Voor een kleine vergoeding van €10,- programmeren wij voor u de noodnummers in. U ontvangt van ons na uw bestelling per mail een invulformulier om de benodigde telefoonnummers van u te ontvangen. Geen email ontvangen? Check dan uw spam / reclame / ongewenste berichten box.

Klik hier om terug te gaan naar de productinformatie.

 

   VERGELIJK DE MODELLEN


   Klik hier om alle (technische) specificaties

   te bekijken van de P4C-Q3 en de P4C-Q7