WhatsApp ons, of laat een bericht achter

Volg ons

follow us

   DOWNLOAD INFORMATIE


Download hier onze flyer van de Q7

   FUNCTIONALITEITEN

Functionaliteiten Q7

Seniorenalarm horloge P4C-Q7 gebruiksklaar geleverd.

€ 170,00
Inclusief BTW, in verband met de vakantie wordt uw bestelling verzonden vanaf maandag 29 juli.

Alarmhorloge voor het 4G netwerk, gebruiksklaar geleverd met €10,- beltegoed!

Met het hybride P4C-Q7 seniorenalarm van Push4Care is het altijd en overal mogelijk om alarm te slaan en de gebruiker te lokaliseren bij calamiteiten.

U bent niet gebonden aan abonnementen of hoge aanschafkosten.

De P4C-Q7 biedt zowel sms- als app-programmeermogelijkheden, waardoor gebruikers flexibiliteit en gemak ervaren bij het instellen van het alarm, ongeacht de technologische bekwaamheid. Deze hybride programmeeropties verbeteren de toegankelijkheid en bieden gemoedsrust, zowel thuis als onderweg.

Horloge is direct klaar voor gebruik!
U hoeft alleen zelf de nummers van uw contactpersonen nog toe te voegen met behulp van de uitgebreide Nederlandse handleiding. 

Voor een uitgebreide omschrijving klik dan hier.

Contactnummers aan het alarm toevoegen
Aantal

Levertijd 2-3 werkdagen

Het hybride persoonsalarm P4C-Q7 beschermt mensen; thuis, op het werk, buitenshuis en zelfs op vakantie!

Senioren alarmhorloge voor het 4G netwerk, VOLLEDIG GEBRUIKSKLAAR GELEVERD met €10,- beltegoed!

Met het NIEUWSTE MODEL P4C-Q7 hybride persoonsalarm van Push4Care is het altijd en overal mogelijk om alarm te slaan en de gebruiker te lokaliseren bij calamiteiten. En,... u bent niet gebonden aan abonnementen of hoge aanschafkosten.

Het seniorenalarm van Push4Care is hybride omdat het een unieke combinatie van programmeeropties biedt, waardoor het aan de behoeften van gebruikers kan voldoen op een manier die het meest handig en toegankelijk is voor hen. Met zowel de mogelijkheid om via sms-berichten als ook via een intuïtieve app te worden geprogrammeerd, wordt een breed scala aan voordelen geboden die de gebruikerservaring verbeteren en de functionaliteit van het alarm optimaliseren.

Direct klaar voor gebruik!
Wij hebben de basisinstellingen van het alarm al ingesteld en voorzien van een KPN prepaid SIMkaart met hierop €10,- tegoed. Hierdoor is het alarm direct klaar voor gebruik. U hoeft alleen zelf de nummers van uw contactpersonen nog aan het alarm toe te voegen dmv het versturen van SMS berichten of dmv de Nederlandstalige app. U heeft alleen nog maar de app te downloaden. Om het gemakkelijk te maken hebben wij ook al een gebruikersnaam en wachtwoord voor u aangemaakt voor deze app. Deze gegevens vindt u terug in de begeleidende brief bij uw bestelling.

Uitgebreide Nederlandstalige handleiding
Hoewel het seniorenalarm gebruiksklaar wordt geleverd is deze handleiding een trouwe gids, vol met stapsgewijze instructies voor de installatie, het aanpassen van instellingen en het optimaal benutten van uw alarmhorloge. 
We nemen u mee door het gehele proces: van de eerste installatiestappen tot het personaliseren van het horloge naar uw wensen en behoeften. Leer hoe u contacten instelt, alarmen personaliseert, en zelfs virtuele veiligheidshekken opzet. Alles is ontworpen om u, en eventueel uw zorgverleners, vol vertrouwen gebruik te laten maken van het P4C-Q7 alarm.

Zo eenvoudig werkt het seniorenalarm
Het alarm, maakt met één druk op de knop automatisch een open spreek-luister verbinding met uw zelfgekozen hulpverleners, helemaal handsfree. Neemt de eerste contactpersoon niet op dan belt het alarm automatisch naar de volgende. Door de krachtige luidspreker en de gevoelige microfoon hoort men gelijk de hulpverlener. Een fijn gevoel als men gevallen is of als men zich plotseling niet goed voelt. Maar ook als men zich onveilig voelt of even niet meer de weg weet, dan is één druk op de knop voldoende om hulp op te roepen.

Eén van de telefoonnummers kan worden gekoppeld aan de groene direct callknop voorop op het alarm. Hiermee kunt u snel het eerste nummer uit uw telefoonboek zonder direct een alarm te activeren. De noodknop kan ook gebeld worden.

Locatiebepaling
De P4C-Q7 geeft senioren en verzorgenden meer vertrouwen en controle om alleen naar buiten te gaan. Want met de P4C-Q7 kan door middel van een mobiele telefoon op afstand de locatie worden gevolgd en (in geval van nood) eventueel contact worden gelegd met vooraf ingestelde contactpersonen. Zo kunnen zij langer thuis wonen en ook zelfstandig activiteiten ondernemen zoals bijvoorbeeld boodschappen doen of een stukje wandelen.

Gezondheidsfuncties
Het horloge omvat tevens diverse gezondheidsfuncties waarmee u uw welzijn kunt monitoren. Deze omvatten onder andere de mogelijkheid tot hartslagmeting en een stappenteller. Met slechts twee eenvoudige handelingen start u een hartslagmeting, waarbij het horloge binnen 10-30 seconden uw hartslag vastlegt. De stappenteller is continu actief en registreert het aantal stappen en de verbrande calorieën automatisch.

Valdetectie
Een aanvullende eigenschap van het alarmhorloge betreft valdetectie, waarbij het horloge automatisch een alarm activeert bij het waarnemen van een val.
Let op! Gelet op het feit het horloge om de pols wordt gedragen maakt het de valdetectie extra gevoelig. De kans is groot dat het horloge met regelmaat een 'val' detecteert dat geen val is. Indien u de valdetectie een belangrijk aspect is van uw keuze, kies dan voor het medaillon de P4C-Q3.

Direct call knop (groene knop)
De drager van het horloge kan door de Direct call knop circa 2 seconden ingedrukt te houden, net als een telefoon, rechtstreeks een spreek/luisterverbinding opstarten met de eerste contactpersoon. Bij de eerste contactpersoon zal de telefoon overgaan die door het gesprek aan te nemen een telefoongesprek kan voeren met de drager van het SOS alarmhorloge. 

Eenvoudig programmeerbaar
Het eerste voordeel van deze dual-programmeermogelijkheden is de veelzijdigheid die het biedt aan gebruikers van alle niveaus van technologische bekwaamheid. Voor diegenen die vertrouwd zijn met smartphones en apps, biedt de Nederlandstalige app een intuïtieve en uitgebreide interface waarmee ze gemakkelijk geavanceerde instellingen kunnen aanpassen en specifieke functies kunnen activeren. De inloggegevens ontvangt u na de bestelling. Aan de andere kant bieden sms-berichten een eenvoudige en beknopte methode voor basisprogrammering, waardoor zelfs gebruikers met beperkte technologische ervaring snel en gemakkelijk belangrijke instellingen kunnen wijzigen.

Een ander voordeel van deze dual-programmeermogelijkheden is de flexibiliteit die het biedt aan gebruikers in verschillende situaties. In gevallen waarin een smartphone niet direct beschikbaar is of wanneer gebruikers onderweg zijn, kunnen ze nog steeds het alarmhorloge snel aanpassen en configureren door eenvoudigweg een sms-bericht te sturen. Dit zorgt voor gemoedsrust, zelfs in noodsituaties waarin directe toegang tot de app niet mogelijk is.

Bovendien verbetert de combinatie van sms-berichten en app-programmering de toegankelijkheid van het seniorenalarm voor een breder scala aan gebruikers. Ouderen of mensen met beperkingen die mogelijk moeite hebben met het gebruik van complexe smartphone-apps, kunnen nog steeds profiteren van de functionaliteit van het alarm door eenvoudigweg sms-commando's te sturen, waardoor ze zich veilig en ondersteund voelen.

Kortom, door zowel sms-berichten als een app als programmeeropties aan te bieden, biedt het seniorenalarm van Push4Care een uitgebreide en gebruiksvriendelijke oplossing die inspeelt op de diverse behoeften en voorkeuren van gebruikers, terwijl het hun veiligheid en gemoedsrust maximaliseert.


Voor de P4C-Q7 geldt:

 • Het alarm wordt volledig gebruiksklaar geleverd. U hoeft alleen de SOS nummers nog toe te voegen.
 • Verkrijgbaar voor het 4G netwerk.
 • Nauwkeurige GPS locatiebepaling.
 • Gezondheidsmonitor als hartslag-, bloeddruk- en temperatuurmeting.
 • Lange batterijduur van maar 2-3 dagen bij normaal gebruik.
 • Het apparaat werkt volledig zelfstandig en heeft geen abonnement of vaste telefoonlijn nodig, alleen een (prepaid) simkaart, ongeacht welke provider.
 • Het apparaat belt naar maximaal 3 zelfgekozen en ingeprogrammeerde telefoonnummers.
 • Voorzien van handig belknop voor direct contact met één van de hulpverleners.
 • Het dwaalalarm is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken op elke locatie met gsm-dekking, zelfs wereldwijd.
 • Men kan iemand lokaliseren d.m.v. het gebruik van de Nederlandstaige app.
 • U bent niet gebonden aan abonnementen, hoge aanschafkosten en herhaal aankopen.


Bijna alle functionaliteiten op een rij

 • Grote SOS-knop (rood) in geval van calamiteiten
 • Grote direct call knop (groen) voor rechtstreeks contact 
 • Werkt zowel binnen als buiten
 • Valdetectie: wanneer de persoon valt of in een onnatuurlijke bewegingloze houding komt zal het systeem alarm slaan
 • Locatiebepaling: specifieke Google maps locatie van de gebruiker kan worden opgevraagd
 • Virtueel hek: Het alarm gaat af wanneer de drager een zelfaangewezen gebied verlaat of juist binnenkomt (dementie/alzheimerpatiënten)
 • Spreek-luister verbinding: door de zeer gevoelige microfoon en luidspreker is men zeer duidelijk te verstaan.
 • Uitschakelen op afstand: Het apparaat kan worden uitgeschakeld via de mobiele telefoon van de hulpverlener
 • Gezondheidsmonitor met  hartslag-, bloeddruk- en temperatuurmeting.
 • Sta-op alarm: Het alarm treedt in werking als er bij een vooraf ingegeven periode geen beweging van de drager wordt geconstateerd
 • Geen abonnement nodig op meldkamer o.i.d.
 • Direct call knop
 • Sim Lock-vrij en dus vrije keuze van gsm-provider, netwerk en type alarmopvolging.
 • Wereldwijde GSM + GPRS 4-frequentie systeem: 850/900/1800/1900MHz
 • Waterproof; het dwaalalarm is dompelwaterdicht. 30 minuten op 1 mteter (IPX7/IP67)
 • Compleet systeem: u kunt de alarmering gelijk in gebruik nemen.


Kan voor de volgende doeleinden worden gebruikt

 • Senioren alarm in en rondom het huis
 • Dementie patiënten
 • Alarm voor mensen met een beperking, zoals epilepsie, narcolepsie etc.
 • Als seniorenalarm voor onderweg: openbaar vervoer, auto, op de fiets of scootmobiel.
 • Voor kinderen of jong volwassenen; Zij kunnen op een discrete manier alarm slaan in een ongewenste situaties.
 • Alleenwerkers / Lone worker protection: om uw personeel te kunnen helpen in noodsituaties. Bijvoorbeeld bij, taxichauffeurs, verplegend personeel, hulpverleners, koeriers, alleen werkend personeel op afgelegen locaties of tijdens nachtdiensten.
P4C-Q7

In onderstaande tabel vindt u ter verduidelijking de productspecificaties.

* MODEL *
.
Model
P4C-Q7
Beschikbare kleuren
Zwart
Afmeting
55mm (H) x 31mm (B) x 14,8mm (D)
Button(s)
2 knoppen. Een SOS en een Direct call knop
Gewicht
38 gram
* FUNCTIONALITEITEN *
.
WIFI
Ja, voor locatiebepaling
Stemondersteuning
Ja, in het Nederlands bij activatie alarm
Valdetectie
Valdetectie, gevoeligheid instelbaar op 3 nivaus
Trilfunctie
Ja, instelbaar
Meeluister functie
Ja, alleen voor vertrouwde nummers
Telefoonfunctie
Ja, tweerichting
Gezondheidsmonitor
Hartslagmeter, bloeddrukmeter, zuurstofmeter, stappenteller, temperatuurmeter
* TECHNISCHE SPECIFICATIES *
.
Waterdichtheid
IPX7 dompelwaterdicht. Getest op 20cm, diep voor 30 minuten
Opstarttijd
Koude start circa 30 seconden, warme start minder dan 1 seconde
GPS antenne
GPS keramiek
GSM antenne
Ingebouwde FPC antenne
GSM frequentie
4G
* PROGRAMMEREN *
.
Aantal SOS contactpersonen
Maximaal 3 SOS contactpersonen en 1 favoriet
Programmeerwijze
Hybride, door middel van mobiele app of sms commando's
* BATTERIJ EN OPLADEN *
.
Type batterij
Lithium polymeer batterij 3,7V
Batterij capaciteit
680mAh
Gespreksduur
circa 8-10 uur
Standby tijd
Circa 2-3 dagen
Oplaadtijd
Volledig opgeladen in minder dan 3 uur
Oplaadmethode
Via magnetische USB kabel
* SIM KAART *
.
Model SIM kaart
Nano
SIMlock vrij
Ja, geen abonnement nodig.
Providers
Allen, maar prepaid van KPN wordt sterk aangeraden
* GEWICHT EN AFMETING *
.
Afmeting verpakking
90mm (l) x 76mm (b) x 71mm (h)
Handleiding
Nederlands downloadbaar
Temperatuur voor gebruik
-20ºC tot +55ºC

Bovenstaande productspecificaties dienen slechts ter verduidelijking van het product. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Mocht u ergens over twijfelen neemt u dan even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Veelgestelde vragen

   VERGELIJK DE MODELLEN


Klik hier om alle (technische) specificaties te bekijken van de P4C-Q3 en de P4C-Q7 

   CADEAUTJE MET BETEKENIS

 
Push4Care ondersteunt alle lange tijd de strijd tegen dementie door de Stichting Alzheimer Nederland te steunen.

Bij elke bestelling ontvangt u nu van ons een gratis vergeet-mij-nietje speldje. vergeet-mij-nietje

Op deze manier helpen we onderzoek te financieren en voorlichting te geven, met als doel een toekomst zonder deze verwoestende ziekte.

Ons kleine gebaar draagt een diepgaande boodschap van solidariteit en hoop. Het staat symbool voor onze verbintenis om mensen met dementie en hun naasten niet te vergeten, zelfs niet in de moeilijkste tijden.

Het team van Push4Care gelooft dat het delen van dit symbool niet alleen bewustwording creëert, maar ook een gevoel van verbondenheid en steun teweegbrengt.